Γνωρίζοντας την Goldfren

Η Τσέχικη, ειδικευμένη στα συστήματα πέδησης εταιρεία, παράγει υψηλής ποιότητος προϊόντα εξελιγμένα μέσα από τους αγώνες μοτοσικλέτας.

Τα υλικά τριβής των Goldfren, που είναι απαλλαγμένα από αμίαντο,  χρησιμοποιούν σύνθετα με κεραμικό, carbon και μέταλλο, εξελιγμένα για τέλεια απόδοση σε στεγνές η υγρές συνθήκες. Σας εξασφαλίζουν εγγυημένη πέδηση χωρίς σφυριγματα και άλλους περίεργους ήχους. Μια δοκιμή στην μοτοσυκλέτα σας είναι ικανή για να σας πείσει. Αφήστε την μοτοσυκλέτα σας στα χέρια των ειδικών και εξασφαλήστε μια εμπειρία πέδησης που θα σας αφήσει εκπληκτους.

Το Moto-parts.gr ως αντιπρόσωπος πλέον της Goldfren για την Ελλαδα σας παρέχει 6 από τις 9 διαφορετικές πάστες φρένων για κάθε μοτοσυκλέτα. Εσείς δεν έχετε παρά να μας εμπιστευθείτε στην επόμενη σας αλλαγή φρένων. Οι 6 αυτές πάστες είναι ικανές να εξυπηρετήσουν στο έπαρκο κάθε σας ανάγκη σε κάθε τύπο μοτοσυκλέτας, scooter, atv και πάπιας για street ή racing χρήση. Έρχονται σε πάστες AD,S3,S33,GP5 για street και racing street χρήση και σε K1,K5 για offroad χρήση.